Pentru a va abona la newsletter introduceti e-mailul dumneavoastra in caseta de mai jos

USD 3.2340 LEI
EURO 4.4762 LEI

Bucharest Weather Forecast, Romania
Compania low cost Germanwings va oferi noi servicii
Compania low-cost Germanwings a luat decizia de a oferi de la 1 iulie 2013 clientilor sai noi pachete de servicii, mai flexibile si apropiate nevoilor lor. Compania low-cost Germanwings va oferi trei pachete de servicii diferite pentru clasa de zbor Economy, la tarife diferite.

Itinerariul curselor Blue Air disponibil prin SMS
Compania aeriana low cost Blue Air ofera un nou serviciu pentru pasageri: transmiterea itinerariului prin SMS.

Compania Wizz Air va opera pe aeroportul din Craiova
Compania aeriana low cost Wizz Air si Consiliul Judežean Dolj au semnat un contract prin care ofera posibilitatea oltenilor sa zboare la tarife foarte mici de pe Aeroportul International Craiova catre Europa.


Bilete avion - Stiri / Noutati

Compania Wizz Air va opera pe aeroportul din Craiova - 30-01-2013

Compania aeriana low cost Wizz Air si Consiliul Judetean Dolj au semnat un contract prin care ofera posibilitatea oltenilor sa zboare la tarife foarte mici de pe Aeroportul International Craiova catre Europa.  

Wizz Air va opera la Craiova

Wizz Air va opera de la Craiova pe o singura ruta, Craiova - Milano (Bergamo), la preturi incepand de la 72 de lei cu toate taxele incluse, in zilele de luni si vineri. Cursele Craiova - Milano (Bergamo) vor deveni operationala din 20 mai 2013, dar doritorii isi pot cumpara deja bilete.

 

 


Compania low cost Germanwings va oferi noi servicii - 30-01-2013
Itinerariul curselor Blue Air disponibil prin SMS - 30-01-2013
Parteneri
Emiterea oricarui bilet de avion inclusiv bilete avion low cost din cadrul sectiunii promotii bilete avion este limitata la numarul de zboruri incluse in promotie de compania aeriana care opereaza acel zbor.Preturile biletelor de avion, inclusiv zborurile low cost publicate pe Bilete-avion.org.ro sunt oferite cu scop consultativ,deoarece nu contin taxe de aeroport. Oferte bilete de avion low cost cu orice companie aeriana.